PE: Bosnja rrezikon integrimin

17/06/2010 18:45

Bosnja e Hercegovina po rrezikon rrugën e saj të integrimit në Bashkimin Evropian.

Është ky mesazhi i Parlamentit Evropian, i cili i ka tërhequr vëmendjen vendit ballkanas, se po dështon në qetësimin e marrëdhënieve ndëretnike.

Sipas anëtarëve të PE, problemi qëndron kryesisht në raportet mes banorëve me etni serbe dhe atyre boshnjake myslimanë.

Top Channel