Feith: Hetimet e EULEX do të japin rezultate

16/06/2010 12:10

Peter Feith, nuk ka asnjë dyshim se hetimet që po i bën EULEX-i do të sjellin rezultate.

Ky zyrtar evropian nuk preferon të japë mendim, nëse pas gjithë këtyre hetimeve në rastin Limaj del që EULEX-i nuk ka pasur prova dhe se hetimet kanë qenë të pabazuara.

“Do të vijë një moment kur prokurori do t`i japë gjykatës të gjitha provat që i ka, dhe atëherë qytetarët e Kosovës do të informohen se cilat krime apo keqpërdorime janë bërë”, ka thënë Feith, bën të ditur Telegraf.

Top Channel