Beograd, Apeli: Burg tre paraushtarakëve serbë

16/06/2010 10:00

Në Beograd, një Gjykatë e Apelit ka konfirmuar dënimin me burg për tre ish-paraushtarakët serbë, të dënuar për vrasjen e 14 civilëve shqiptarë të Kosovës, përfshirë fëmijë dhe të moshuar, në vitin 1999.

Gjykata në Beograd ka hedhur poshtë ankesat e ish-pjesëtarëve të njësisë famëkeqe paramilitare “Shkorpionët”.

Gjykata konfirmoi dënimet e një viti më parë të gjykatës serbe për krime lufte nga 15 deri në 20 vjet burg.

Top Channel