Kosovë, Albin Kurti lihet i lirë

15/06/2010 01:00

Gjykata e Prishtinës dhe nje panel gjykatësisht, një kosovar, dy të EULEX lëshuan këtë vendim. Kurti është liruar pasi sipas gjykatës ai e ka kryer dënimin gjatë periudhës që ka qenë në paraburgim. (UPDATE)

Prokurorët tërhoqën akuzën e parë dhe të tretë gjatë proçesit; pjesemarrjen në turmën që kreu një krim dhe thirrje për rezistencë.

Albin Kurti u arrestua ditën e shtunë nga Policia e Kosovës, teksa mbante një konferencë për shtyp në selinë e “Vetëvendosjes”.

Kurti ishte dënuar me 10 muaj burg nga gjykata e Prishtinës për kryerjen e veprës penale të “pengimit të punës së zyrtarëve të lart

Top Channel