Maqedoni, qeveria shkurton rrogat

11/06/2010 19:10

Në Maqedoni do të shkurtohen pagat e zyrtarëve të qeverisë, përfshirë atë të kryeministrit, për të ulur deficitin buxhetor dhe për të mbrojtur vendin nga kriza.

Lajmin e ka bërë të ditur ministri i Financave, Zoran Stavreski, i cili ka saktësuar se për këtë qëllim qeveria do të anulojë disa projekte për investime.

“Pagat e kryeministrit, ministrave dhe zëvendësministrave do të shkurtohen me 10 për qind këtë vit dhe vitin e ardhshëm. Këto shkurtime do të arrijnë në 130 milionë euro”, ka deklaruar Stavreski.

Top Channel