Korrupsioni në Kosovë

08/06/2010 19:55

Hetimet për korrupsion në Kosovë janë kthyer në çështjen e ditës. Partitë opozitare edhe sot i kanë drejtuar të tjera akuza për korrupsion qeverisë së kryeminsitrit Thaçi, duke përfshirë përveç Ministrisë së Transportit edhe atë të Arsimit.

“Ka një keqpërdorim të buxhetit të shtetit të Kosovës”, është shprehur Burim Ramadani sekretar i përgjithshëm i AAK-së.

“Po humbet besimi tek institucionet dhe për të kthyer këtë besim duhet të bëhet shumë punë”, theksoi Ibrahim Nikolli.

Top Channel