SHBA: Dialog Prishtinë-Beograd për cështje praktike

03/06/2010 13:30

SHBA-të mbështesin dialogun Serbi-Kosovë rreth çështjeve praktike, por cështja e pavarësisë territoriale ka përfunduar.

Deklaratën e ka dhënë ambasadorja amerikane në Beograd, Mary Warlick.

Warlick ka thënë për mediat serbe se SHBA-të mbështesin Serbinë në rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian, dhe këtë po e dëshmojnë me ndihmën e vazhdueshme që po i ofrojnë Serbisë.

Top Channel