Sarajevë, pjesëmarrje e gjerë në samit

26/05/2010 16:55

Pjesëmarrja në samitin e dy qershorit në Sarajevë do të jetë nga më të gjerat e regjistruara ndonjëherë.

Në të, përvec vendeve evropiane do të marrin pjesë edhe përfaqësues të Shteteve të Bashkuara, Rusisë, Turqisë, etj.

Bisedimet e këtij samiti do të përqendrohen tek perspektiva evropiane e Ballkanit, i cili do të përfaqësohet nga Kroacia, Shqipëria, Kosova, Serbia, Maqedonia, Mali i Zi dhe vendi organizator.

Top Channel