Ministri kosovar i Integrimit, sot ne Bruksel

24/05/2010 10:35

Ministri i Integrimit Evropian, Besim Beqaj, sot do te udhetoje drejt Brukselit per t’u takuar me komisionerin per zgjerim te BE se, Shtefan Fyle, si dhe me zyrtare tjere te larte te Komisionit Evropian.

Gjate ketyre takimeve, ministri Beqaj do te bisedoje per rezultatet e deritashme ne procesin e integrimit dhe realizimin e objektivave dhe prioriteteve te Qeverise se Kosoves ne kete proces.

Sipas Telegraf, Beqaj gjithashtu do te kete edhe takime te shumta te ndara edhe me perfaqesues tjere te larte te Komisionit Evropian, ne mesin e te cilave edhe me drejtorin per Ballkanin Perendimor, Pjer Mirel dhe me njesine per Kosoven ne kuader te Drejtorise se Pergjithshme per Zgjerimit te KE se.

Top Channel