Limaj inspekton rrugen e re

22/05/2010 20:00

Gjate inspektimit te punimeve te rruges se re Vernice-Merdare, ministri kosovar i Transporteve deklaroi se hetimet e EULEX-it nuk do e pengojne ndertimin e kesaj rruge.

“Ky ka qene nje projekt madhor dhe do te jete nje enderr e realizuar per shqiptaret. Puna dhe ndertimet do te zhvillojne jeten e shqiptareve”, eshte shprehur Limaj.

“Une vazhdoj te bej punen time dhe sic kam punuar sot, do te vazhdoj edhe ne te ardhmen”, theksoi Limaj.

Top Channel