Greqi, sot nje greve e pergjithshme

20/05/2010 08:00

Greve e re e pergjithshme 24 oreshe ne Greqi kunder planit per ngritjen ekonomike dhe reformen e pensioneve.

Do te ndalet sot trafiku detar, hekurudhor, interurban dhe urban.

Do te mbyllen spitalet, shkollat, zyrat publike dhe bankat.

Sindikatat kerkojne modifikimin e reformes se nenshkruar nga Greqia ne kembim te ndihmave te Bashkimit Evropian.

Top Channel