Qeveria “Kamerun”, ekonomia “kryefjala”

13/05/2010 04:10

Qeveria e re e udhëhequr në Britaninë e Madhe e udhëhequr nga konservatori Devid Kamerun ka shpalosur programin e saj ku përparësi absolute zë ekonomia.

Mes masave të parashikuara është vendosja e një takse mbi fitimin e bankave dhe formimin e një komisioni ministror që do të studiojë reformën strukturore të insituteve të kreditimit.

Kabineti Kameruna ka parashikuar politika të deçizive ekonomike në 2 muajt e parë të qeverisjes në mënyrë që të ulet defiçiti publik.

Top Channel