Interneti, Microsoft lançon Explorer 9

06/05/2010 13:20

Microsoft ka bërë të ditur lançimin eksperimental të Internet Explorer 9, nga sot i shkarkueshëm në rrjet.

Internet Explorer përdoret nga 60% e përduruesve të web-it, duke lënë pas Firefox me 24% dhe Chrome me 7% të përduruesve.

Microsoft ka vendosur të lançojë “IE9 Platform Preview” pas një rënie të përdorimit të Internet Explorer.

Në gusht të 2008-ës, Explorer përdorej nga 75% e përdoruesve të web-it.

Top Channel