Greqi, Papandreu, konsultime gjatë natës

06/05/2010 08:30

Konsultime gjatë natës mes kryeministrit grek Jorgo Papandreu dhe liderëve të tjerë politikë, pas përleshjeve tragjike të ditës së djeshme.

Kryeministri ka kërkuar një takim me qëllim garantimin e unitetit të vendit.

Lideri i partisë kryesore të opozitës, Antonis Samaras ka mirëpritur ftesën.

Në planin e ringritjes ekonomike të qeverisë është parashikuar votimi i asamblesë parlamentare.

Top Channel