Lajcak: Plan për të zgjidhur raportet Kosove-Serbi

03/05/2010 10:35

Shefi i diplomacisë sllovake, Mirosllav Lajçak deklaroi se është përgatitur planin se si të zgjidhen raportet Kosovë-Serbi.

Ky plan mund të zbatohet pas shpalljes së mendimit të Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë.

Sipas tij, bën të ditur RTK, BE-ja duhet të dëshmojë rolin udhëheqës dhe të shfrytëzojë faktin se Beogradi edhe Prishtina duan të bëhen pjesë e BE-së.

Top Channel