Haradinaj:Kosova, me institucione të korruptuara

03/05/2010 10:55

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, shënoi 10-vjetorin e themelimit. “Kosova e pavarur udhëhiqet nga institucione të korruptuara dhe të komprometuara”, ka thënë Haradinaj me rastin e kësaj dite të shënuar.

Po ashtu, Haradinaj theksoi se “misioni i AAK-së është për ta nxjerrë Kosovën nga gjendja në të cilën e kanë sjellë institucionet e sotme”.

“Ky mision mund t’i bashkojë Aleancën, shoqërinë civile, njerëzit e politikës, qytetarët e vendit, miqtë të cilët besojnë se Kosova ende është tregim i suksesit”, u shpreh Haradinaj.

Top Channel