Riker: Optimistë për takimin e nesërm

24/03/2010 18:05

Ambasadori amerikan në Shkup, Filip Riker ka deklaruar se pret që në takimin e nesërm mes kryeministrave Gruevski dhe Papandreu të arrihen rezultate pozitive.

Sipas Riker, takimi që do të zhvillohet në Bruksel është një mundësi e mirë për të diskutuar mbi cështjet që prekin marrëdheniet mes dy vendeve dhe procesin e integrimit.

“Është momenti i duhur që me ndërmjetësimin e OKB-së të gjendet një zgjidhje për këto probleme”, ka pohuar Riker, duke iu referuar në vecanti cështjes së emrit.

Top Channel