Beograd, kujtohen viktimat e bombardimeve

24/03/2010 15:00

Për të 11-in vit rresht, Beogradi ka ndalur sot në mësditë për të kujtuar viktimat e bombardimeve te NATO-s në vitin 1999.

Kembanat kanë oshëtirë në gjithë kryeqytetin e Serbise por edhe në qytete të tjera të vendit.

Gjithashtu janë zhvilluar ceremoni përkujtimore për 3.500 viktimat dhe mbi 12 mijë të burgosurit që u shkaktuan pas 78 diteve bombardime. 1.031 viktima janë policë dhe ushtarë, ndersa pjesa tjetër civilë.

Top Channel