“Lufthansa” paralajmëron greve 4 ditore

22/03/2010 17:10

Pas dështimit të bisedimeve me ndërmarrjen mbi garancinë dhe kushtet e punës, pilotët e kompanisë ajrore gjermane, “Lufthansa”, kanë njoftuar një grevë 4 ditore.

Muajin e kaluar, për shkak të shpalljes së një greve tjetër po 4 ditore që u tërhoq pas ditës së parë, “Lufthansës” iu desh të linte në tokë qindra avionë dhe ka humbur rreth 50 milionë euro.

Agjencitë gjermane të lajmeve bëjnë të ditur se greva e re është parashikuar të nisë më 13 prill.

Top Channel