Kosovë, hiqet emblema e Lidhjes së Prizrenit

21/03/2010 17:30

Gjykata Kushtetuese në Kosovë vendosi heqjen e emblemës së Lidhjes Shqiptare të Prizrenit nga salla Kuvendit Komunal të këtij qyteti.

Gjithcka është ndërmarrë pas ankimimit të një përfaqësuesi minoritar në organin më të lartë të drejtësisë në Kosovë.

Për këtë vendim të gjykatës reagoi lëvizja “Vetëvendosje”, duke e cilësuar si antishqiptar dhe të paprecedent.  

Top Channel