Mujota: Pakti me KFOR shmang keqkuptimet

11/03/2010 16:00

Ministri i FSK-se, Fehmi Mujota ka sqaruar sot se mes kesaj njesie dhe KFOR-it nuk ka pasur asnje marreveshje dhe se pakti i nenshkruar diten e djeshme nuk riformulon aktivitetet e skuadres ceremoniale te FSK-se.

“Marreveshja e nenshkruar dje me KFOR-in hap nje mundesi te re per shmangien e keqkuptimeve dhe interpretimeve te ndryshme per raste te caktuara, sic ishte ai i 5 marsit”, ka deklaruar Mujota.

Ai ka shtuar me tej se me rastin e fundjaves se kaluar nuk eshte demtuar imazhi i FSK-se dhe as marredheniet e saj me forcat paqeruajtese nderkombetare.

Top Channel