BB, dy pakte me qeverine e Kosoves

10/03/2010 11:50

Qeveria e Kosoves ka nenshkruar me Banken Boterore dy marreveshje ne vleren e mbi 20 milione dollareve.

Projekti ne vlere 12.3 milione dollare ka te beje me regjistrimin e pasurive te patundshme dhe kadastren.

Kurse projekti i dyte ne vlere prej 8 milione dollaresh synon modernizimin e sektorit publik.

Top Channel