Kroaci, 5 mije fermere ne proteste

05/03/2010 14:45

Fermeret e Kroacise kane kopjuar ata greke, duke u hedhur ne nje proteste masive per plotesimin e kushteve te tyre.

Rreth 5 mije fermere kane marre rreth dy mije traktore dhe kane bllokuar rruget ne krahinen e Slavonias.

Perfaqesuesit e fermereve kane deklaruar se nese perfaqesuesit e qeverise nuk ulen ne bisedime me ta, protesta do te zgjerohet edhe me tej.

Top Channel