Greqi, serish protesta kunder masave

05/03/2010 09:25

Sindikatat do te zbresin serish sot ne sheshet e Greqise per te protestuar kunder masave te reja anti-deficit te njoftuara nga qeveria.

Protesta eshte nisur nga organizata per frymezimin komunist, PAME, qe ka shpallur per sot nje greve kombetare 24 oreshe.

Iniciatives se re i jane bashkuar dy konfederatat e tjera, ajo e punonjesve publike dhe ajo qe perfaqeson punetoret e sektorit privat.

Sipas agjencive te lajmeve greke, manifestimet do te mbahen ne te gjitha qytetet kryesore te vendit.

Top Channel