Frattini: Qendrim te balancuar ndaj Kosoves

04/03/2010 11:00

Ministri i Jashtem italian, Franco Frattini ka deklaruar se Italia do te vazhdoje te mbaje nje qendrim shume te balancuar ndaj Kosoves.

Ne nje interviste per shtypin serb, Frattini ka vleresuar metoden ligjore dhe jo ate te dhunes qe ka ndermarre Beogradi per kundershtimin e pavaresise.

Shefi i diplomacise italiane ka shtuar se vendi i tij do ta respektoje plotesisht vendimin e Gjykates Nderkombetare te Drejtesise.

Top Channel