AKR: Qeveria ka lene vendin ne dore te krimit

04/03/2010 14:45

Deputeti i AKR-se, Ibrahim Makolli ne seancen e sotme parlamentare akuzoi qeverine e Kosoves se nuk eshte e afte te zbatoje Kushtetuten ne gjithe territorin e vendit.

Sipas tij, ne Kosove nuk sundon si duhet ligji dhe mungon nje strategi per luftimin e bandave kriminale ne veri te vendit.

“Qeveria e Republikes se Kosoves nje pjese te territorit te vet e ka lene nen administrimin e bandave kriminale, te cilat po i terrorizojne cdo dite banoret qe kane mbetur ne ate zone. Qeveria ka toleruar dhe po toleron lulezimin e krimit te organizuar ne rreth 20% te territorit te vendit”, ka theksuar Makolli.

Top Channel