Sulmi kinez ndaj “Google” ishte amatorial

03/03/2010 16:40

Sulmi kinez ndaj “Google” dhe rreth 30 motoreve te tjere amerikane te kerkimit ne janar, ka qene amatorial.

Pohimi vjen nga analiza e eksperteve amerikane te informatikes, sipas te cileve, sulmi qe shkaktoi mosmarreveshje politike mes Kines dhe SHBA-ve, eshte kryer nga joprofesioniste dhe me pajisje amatoriale.

Keto te dhena cojne ne perfundimin se sulmi nuk eshte autorizuar nga shteti kinez.

Top Channel