Kuci: Jo veprimeve ilegale ne veri

01/03/2010 11:15

Autoritetet kosovare thone se do te pengohet cdo veprim ilegal ne pjesen veriore te Kosoves.

Zevendeskryeministri Hajredin Kuci ka thene se organizimi i ri i strukturave paralele ne veri te Kosoves, po ndodh si pasoje e panikut nga strategjia e Qeverise dhe Zyres Civile Nderkombetare per integrimin e pjeses veriore te Kosoves.

Reagimi i autoriteteve vjen pas njoftimeve te reja per organizimin e strukturave paralele ne veri te Mitrovices.

Top Channel