Kouchner: Pavaresia, proces i kryer

01/03/2010 18:45

Ministri i Puneve te Jashtme te Frances, Bernard Kouchner, i ka bere thirrje Prishtines dhe Beogradit qe te nisin dialogun per normalizimin e raporteve ndershteterore.

Deklaraten e tij, Kouchner e beri gjate nje fjalimi ne Kuvendin e Kosoves.

“Pavaresia e Kosoves eshte nje proces i kryer historik. Tani Serbia dhe Kosova duhet te punojne per te ardhmen e tyre ne kuader te BE-se, si dy shtete sovrane”, ka deklaruar Kouchner.

Top Channel