Konsullatat kosovare sherbime per shtetasit e saj

01/03/2010 10:05

Qytetaret e Kosoves qe jetojne jashte vendit mund t’i marrin dokumentat e udhetimit ne konsullatat me te aferta te vendeve ku jetojne.

Ministria e Puneve te Jashtme te Kosoves pritet qe ne qershor te filloje ofrimin e sherbimeve te para konsullore per qytetaret kosovare qe jetojne ne vendet e Evropes Perendimore dhe per ata ne SHBA.

Kosova do te hape 13 konsullata, kryesisht ne vendet ku popullata shqiptare eshte me e theksuar. Ne Zvicer dhe ne Gjermani do te hapen nga tri konsullata.

Top Channel