Internet, vjen “Facebook” per femijet

13/01/2010 12:25

Shidonni, keshtu quhet blogu me i ri per grupmoshat deri ne 12 vjec. Nje grup izraelitesh kane arritur te ndertojne blogun tip Facebook por per femijet under 12.

Edhe pse ka pak jave qe eshte hedhur ne internet, faqja numeron me shume se 200 mije perdoues. Faqja funksionon ne 8 gjuhe te ndryshme dhe shume shpejt do jete e disponueshme edhe ne versionin italian.

“Femija mund te vizatoje dhe shkruaje nje personazh apo nje objekt deshire dhe ne i japim jete”, shprehet themeluesi Ido Mazursky.

Top Channel