Kosove, vijon rinumerimi i votave te Gjilanit

08/01/2010 11:20

Ne Qendren e Numerimit dhe Rezultateve ne Fushe Kosove po vazhdon procesi i rinumerimit te votave per postin e kryetarit te komunes se Gjilanit.

Lajmin e bejne te ditur mediat kosovare, te cilat iu referohen burimeve prane QNR-se.

Sipas ketyre te fundit, pas nje dite pushim procesi po vijon normalisht dhe po ndiqet nga vezhguesit e PDK-se dhe LDK-se.

Ne diten e pare te procesit te hetimit dhe rinumerimit te votave jane numeruar 57 nga 127 qendra votimi.

Ne baze te rezultateve qe do te dalin, KQZ do te vendose nese ne Gjilan do te kete perseritje te zgjedhjeve.

Top Channel