Mesic ne Kosove, fjalim ne kuvend

07/01/2010 13:55

Kuvendi i Republikes se Kosoves, neser me 8 janar do te mbaje nje seance solemne per presidentin kroat, Stipe Mesic, ne kuader te nje vizite zyrtare.

Me nje fjale rasti deputeteve do t’u drejtohet Presidenti i Kroacise, Stipe Mesic. Presidenti Mesic paraprakisht do te kete nje takim me kryetarin e Kuvendit e Kuvendit te Kosoves Jakup Krasniqi.

Po ashtu Mesic do te shpallet edhe Qytetar Nderi i Prishtines si dhe do te nderohet me “Medaljen e Pavaresise” nga Presidenti i Kosoves.

Top Channel