KQZ nis rinumerimin e votave te Gjilanit

06/01/2010 14:00

Pas nje pezullimi disa oresh, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur qe hetimi dhe rinumerimi i votave per Gjilanin te behet edhe ne mungese te vezhguesve te Lidhjes Demokratike te Kosoves.

Keta te fundit kane refuzuar te marrin pjese ne kete proces, duke e cilesuar si anti-kushtetues. Ata kane kerkuar qe edhe per Gjilanin, te respektohet vendimi i Komisionit Zgjedhor per Ankesa dhe Parashtresa, per te perseritur votimet.

Ky Komision pati rekomanduar rivotim ne Gjilan, Prizren dhe Lipjan.

Top Channel