Greqia: Nuk na duhet ndihme nga jashte

06/01/2010 17:10

Ministri grek i Financave ka deklaruar se Greqise nuk i nevojitet asnje ndihme e jashtme per te reduktuar deficitin.

Me keto fjale Papaconstantinou i eshte pergjigjur deklarates se perfaqesuesit te BQE-se, Jurgen Stark, i cili ka nenvizuar se nuk do te kete ndihme nga ana e BE-se.

“Nuk presim qe te na shpetojne. Ne po bejme me saktesi ate qe duhet bere per te reduktuar deficitin dhe per te mbajtur nen kontroll shpenzimet publike”, ka pohuar Papaconstantinou.

Top Channel