Kosove, terhiqen 500 ushtarake italiane

05/01/2010 16:10

Rreth 500 ushtarake te kontigjentit italian qe sherbejne ne Kosove do te kthehen ne shtepite e tyre brenda fundit te janarit dhe fillimit te shkurtit.

Pakesimi i forcave ishte lajmeruar qe me pare nga ministri i Mbrojtjes, Ignazio La Russa.

Aktualisht ne Kosove jane me mision 1900 ushtarake te vendit fqinj.

Top Channel