UNMIK: 2009-a, vit i arritjeve per Kosoven

30/12/2009 18:50

Misioni i Kombeve te Bashkuara ne Kosove, UNMIK, ne perfundim te 2009-es ka bere nje vleresim pozitiv per ecurine e shtetit te ri gjate ketij viti.

“Ne mbyllje te vitit 2009, ne Kosove ka pasur zhvillime te konsiderueshme”, thuhet ne nje komunikate, ku nder te tjera vleresohet se roli i UNMIK-ut ka evoluar gjate kesaj periudhe.

Ne dokumentin zyrtar rikonfirmohet angazhimi i Kombeve te Bashkuara per sigurine ne Kosove, si dhe i urohet popullit kosovar fat per festa.

“I urojme popullit te Kosoves lumturi, shendet dhe prosperitet per Vitin e Ri”, thuhet me tej ne komunikate.

Top Channel