Maqedoni, diplomatet: Zgjedhjet e reja, te mundshme

29/12/2009 11:55

Ne Maqedoni sa vjen dhe shtohen zerat per mbajtjen e zgjedhjeve te parakohshme vitin e ardhshem.

Se fundmi edhe faktori nderkombetar eshte shprehur ne favor te ketij opsioni, duke pare bllokimin e shkaktuar nga kontesti i emrit kushtetues me Greqine.

“Jemi te vetedijshem per bllokaden e krijuar per proceset eurointegruese. Kjo ka ndikuar qe vendi te caloje edhe ne sferat e tjera dhe te thellohet kriza e brendshme. Prandaj nuk mund te perjashtohet mbajtja e zgjedhjeve te parakohshme ne gjysmen e dyte te vitit te ardhshem”, ka deklaruar nje diplomat evropian per nje te perditshme lokale, duke ruajtur anonimatin.

Top Channel