Bashkepunimi me Hagen, dorehiqet Lajic

29/12/2009 14:45

Rasim Lajic, i ngarkuari me pune per bashkepunimin mes Serbise dhe gjykates se Hages, ka dhene doreheqjen nga ky post.

Lajmin e bejne te ditur mediat ballkanase, sipas te cilave shkak per kete vendim eshte bere deshtimi per arrestimin e Ratko Mlladic brenda vitit 2009.

Bashkepunimi i Serbise me Gjykaten Nderkombetare per ish-Jugosllavine eshte kushti themelor per integrimin e Serbise ne Bashkimin Evropian.

Top Channel