Gjendja ne Mitrovice, e qete

28/12/2009 13:10

Gjendja ne Mitrovice ne dy javet e fundit ka qene e qete dhe pa probleme. Keshtu eshte konstatuar ne mbledhjen e Komitetit te Sigurise qe mbahet ne kuader te Drejtorise per Mbrojtje dhe Shpetim te Komunes se Mitrovices.

Drejtori i Drejtorise per Mbrojtje dhe Shpetim te Komunes se Mitrovices, Ylber Durmishi, tha se ne pergjithesi eshte nje situate e qete, perkunder disa incidenteve te izoluara.

Sipas Telegraf, Durmishi theksoi se si rrjedhoje e situates se qete, verehet se edhe qarkullimi i banoreve ne te dyja anet e qytetit behet pa ndonje problem.

Top Channel