Feith: Lideret vendosin per zgjedhje te parakohshme

28/12/2009 13:35

Kreu i Zyres Civile Nderkombetare, Pieter Feith vlereoi se jane udheheqesit politike te vendit ata qe vendosin nese do te kete zgjedhje te parakohshme parlamentare ne vitin 2010.

Ne nje interviste per “Infopress”, Feith ka thene se, jane udheheqesit politike te vendit ata qe vendosin per kete çeshtje, sikurse dhe per çeshtje te tjera qe jane ne interes publik.

Megjithate, ai eshte shprehur se, Kuvendi eshte vend i duhur per diskutimet ne te ardhmen per kete çeshtje, nese kuvendaret e konsiderojne te nevojshme nje gje te tille.

Top Channel