Duke pritur “iSlate”, “tablet pc”-ne e “Apple”

28/12/2009 17:25

Viti 2010 do te jete viti i “tablet pc”, kane parashikuar shume analiste. Dhe ne krye te ketyre produkteve do te jene ato te “Apple”.

Zerat per nje produkt te ri te “molles se kafshuar” jane perforcuar edhe nga “Independent”.

Behet fjale per nje “tablet pc”, pak me i madh se nje “iPhone”, me nje ekran me prekje nga 7-10 polsh.

Nje pajisje me ane te se ciles perdoruesit mund te navigojne, shkarkojne ose lexojne libra e revista dhe te shikojne video.

Gjithashtu do te jete e mundur edhe te shtohen aplikacioni shtese, te prodhuara nga kompani dytesore.

Emri i produktit te ri mendohet te jete “iSlate”.

Top Channel