Maqedoni, Parlamenti miratoi buxhetin 2010

25/12/2009 10:30

Parlamenti i Maqedonise miratoi dje buxhetin per vitin 2010, duke parashikuar nje rritje ekonomike prej 2% dhe deficit prej 2.5% te GDP-se.

Lajmin e bejne te ditur agjencite maqedonase, sipas te cilave buxhetin e mbeshteten 66 deputete, nga 120 qe ka gjithesej Parlamenti i Maqedonise.

“Ky buxhet eshte realist dhe i mirestrukturuar sa ai i meparshmi”, deklaroi ministri i Financave, Zoran Stavrevski, i cili premtoi se gjate vitit 2010 rrogat ne sektorin publik do te ngrihen me tej.

Top Channel