Krishtlindjet, Prishtina festoi ne Kishen e Shen Ndout

25/12/2009 11:10

Ne Prishtine nata e Krishtlindjeve eshte festuar ne kishen katolike te Shen Ndout, ku eshte mbajtur nje meshe e shenjte.

Ne fjalen e tij ipeshkvi i Kosoves, imzot Dode Gjergji u shpreh se, Kosova i dergon botes mesazhin e paqes, lirise dhe mirekuptimit.

Pervec besimtareve katolike ne meshe ishin te pranishem edhe perfaqesues te besimit mysliman, gje qe ka konfirmuar bashkejetesen fetare ne Kosove.

Top Channel