Vojvodina, nacionalistet kunder autonomise

24/12/2009 18:55

Nacionalistet serbe kane paraqitur sot nje kerkese ne Gjykaten Kushtetuese te Serbise kunder ligjit qe garanton me teper autonomi per Vojvodinen.

Ata kane deklaruar se keshtu krijohet rruga per shkeputje, sic ka ndodhur me Kosoven.

Sipas ketij koalicioni, autonomia e Vojvodines eshte ilegale dhe ne kundershtim me Kushtetuten e Serbise.

Top Channel