Thaci takim direkt me Dell

24/12/2009 10:55

Deklarata e ambasadorit amerikan, Cristopher Dell, pas takimit me kryetaren se KQZ-se, Nesrin Lushta, qe te respektohet ne teresi vendimi i KZAP-it per rivotim edhe ne Gjilan, nuk eshte komentuar nga ana e Qeverise se Kosoves.

Sipas zedhenesit te qeverise, Memli Krasniqi, do te zhvillohet nje takim me kryeministrit Hashim Thaci dhe ambasadorit Dell.

Ndersa sa i perket deklarates se ambasadorit te SHBA-se ne Kosove, Christopher Dell, se zgjedhjet duhet te perseriten edhe ne Gjilan, ashtu sic ka sugjeruar KZAP-i, Krasniqi tha se kjo deklarate mbetet pak e paqarte, edhe pse sipas tij, Dell mbeshtet vendimin e KQZ-se.

Top Channel