Petrovic: Vizita ne Shqiperi, teper miqesore

24/12/2009 15:25

Kryetari i Partise Liberale Serbe ne Kosove, Sllobodan Petrovic e ka cilesuar si teper miqesore viziten e djeshme ne Tirane.

Petrovic ka deklaruar se delegacioni i kryesuar prej tij ka marre nje mesazh te qarte nga qeveria shqiptare, si dhe ka vleresuar ndihmen financiare te dhene nga kjo e fundit.

“Ndihma prej 400 mije eurosh eshte me shume se nje gjest simbolik, eshte nje mesazh i qarte per te gjithe qytetaret e Kosoves dhe ne vecanti per pakicen serbe”, ka deklaruar Petrovic.

Me tej, duke folur per pjesemarrjen e banoreve serbe ne zgjedhjet lokale te Kosoves, Petrovic e ka cilesuar ate si nje veprim kurajoz, te nxitur edhe nga partia e tij.

Top Channel