Mitrovica, Rexhepi: Proceset ne rrugen e duhur

24/12/2009 17:00

Bajram Rexhepi ka vleresuar si te suksesshme qeverisjen vendore te komunes se Mitrovices, duke nenvizuar se jane arritur shume objektiva.

Ne nje konference per shtyp me rastin e fundvitit, Rexhepi ka cilesuar si suksesin me te madh investimet dhe rindertimet e shtepive ne veri te Kosoves.

Kreu i komunes ka theksuar se nje tjeter arritje eshte edhe kthimi i familjeve ne disa lagje, nderkohe qe ka nenvizuar se sfide mbeten ceshtjet sociale.

“Tani ka shume mundesi qe proceset e nisura te ecin mbare, kjo edhe fale bashkepunimit te mire me policine e Kosoves, EULEX-in dhe KFOR-in”, ka pohuar Rexhepi.

Top Channel