Kriza ne Greqi, aprovohet buxheti 2010

24/12/2009 09:45

Parlamenti grek ka aprovuar bilancin per vitin 2010.

Projektligji kaloi me 160 vota pro dhe 130 kunder.

Ne dokument parashikohet nje prerje prej 2.3 perqindesh te shpenzimeve ne krahasim me 2009-en dhe nje rritje me 9 perqind te hyrjeve ne menyre qe te permiresojne deficitin qe duhet te kalojne ne 9.1 perqind.

Top Channel