Festat, fishekzjarret “trembin” Prishtinen

24/12/2009 20:35

Megjithe rrezikun qe shkaktojne, fishekzjarret mbeten dhuratat me te shpeshta qe prinderit u bejne femijeve per festat e fundvitit.

“Jemi prane vitit te ri keshtu qe kemi ardhur per femijet, do t’iu blejme fishekzjarre e lodra”, thote nje bleres.

Ne Prishtine nuk lejohet perdorimi i fishekzjarreve pas dates 26 qershor, por kjo mase asnjehere nuk eshte zbatuar.

Edhe tregtaret qe shesin fishekzjarre jane vendosur kudo dhe zhurmen e mjeteve piroteknike e degjon gjithandej.

Top Channel